Jobba hos oss

Väx med Defigo

Vi söker medarbetare

Defigo startade upp hösten 2015 och är ett kunskapsbolag inom Fastighetsutveckling och Projektstyrning. Som arbetsgivare vill vi vara flexibla mot våra anställdas behov för att skapa oss det bästa möjliga laget vilket möjliggör bästa resultatet. Vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och erfarenheter, vårt mål är att du ska bli den bästa möjliga versionen av dig själv.

För närvarande är vi tretton stycken anställda med ett fördubblingsmål under 2019, var med och väx med oss!

Lediga jobb

Nyexaminerade ingenjörer

Längtar du efter ansvar?
Defigo söker nyexaminerade ingenjörer som kan börja hösten 2019.

Vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och erfarenheter. På Defigo har du möjlighet att forma företag och vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften och gillar utmaningar.
Du ska vara resultatinriktad, tycka om att ha mycket ansvar och vara en person som tar egna initiativ. På Defigo utvecklas du dagligen och frihet under ansvar är viktiga ledord i vår kultur.

Du har läst högskoleingenjör eller civilingenjör och är nyexaminerad.

Defigo är ett ungt konsultbolag inom fastighetsutveckling, byggledning och projektering som grundades 2015. Vi är för närvarande 13 stycken anställda med ett fördubblingsmål inom ett år.

Vill du söka eller veta mer om tjänsten hör av dig till oss.

Mail: sandra@defigo.nu

Tel: 0735 – 43 22 27

Inköpare bild

Produktionsledare

För närvarande söker vi produktionsledare inom byggproduktion.

Du har en utbildningsbakgrund som ingenjör, antingen högskole- eller civilingenjör alternativt har du erhållit likvärdig kunskap genom din yrkeserfarenhet. Du arbetar kanske på ett av de större byggbolagen med uppgifter som blivit rutin och söker nu en utmaning.
På Defigo utmanas du dagligen – och frihet under ansvar är viktiga ledord hos oss.

Projektledare

Student

Examensarbete

Defigo vill vara ett företag i framkant och vi välkomnar därför studenter som vill göra sina exjobb i samarbete med oss.

För närvarande är Defigo i en tillväxtfas och idéer för exjobb kommer fyllas på efterhand. Du är alltid välkommen med en spontanansökan!

Defigo ställer upp med handledare, skrivbordsplats och viss ekonomisk ersättning kan utgå vid ett bra arbete.

Förslag till examensarbete
  • Byggkalkyl: Undersöka kostnaden mellan att bygga hus med stomme av Trä eller Betong. Vilka för- och nackdelar finns med de olika metoderna, vad är kostnaderna och vilka risker finns?
  • Projektutveckling: Hitta ditt eget utvecklingsprojekt av bostäder. Målet är att det ska vara möjligt att genomföra. I detta projekt får du lära dig juridik, plan- och bygglagen, exploateringsfrågor, stadsbyggnadsfrågor, etc.
>